Wij hebben ons als vereniging aangemeld voor de clubkas campagne van de Rabobank.
Dit is een sponsoractie, in het leven geroepen door de Rabobank om er voor te zorgen dat ze in 1x alle sponsorverzoeken kunnen afhandelen in plaats van vele verzoeken per jaar.

Waar het om gaat is het volgende: iedereen die bankiert bij de Rabobank Utrechtse Heuvelrug, kan lid worden van de Rabobank, mits je 18 jaar of ouder bent. Dit kost helemaal niets, alleen 2 minuten van je tijd om je aan te melden als lid. Daarnaast krijgt u dan wat voordelen bij de Rabobank, zoals bv korting op een dag uit.

Iedereen die lid is geworden van de Rabobank voor 14 oktober 2013, ontvangt per mail een code om zijn of haar stem uit te brengen op een goed doel in de clubkas campagne. Die stemmen kunnen dan worden uitgereikt aan het goede doel van je keuze, per mail, tussen 4 en 15 november.  Je kan per goed doel 2 stemmen uitbrengen, elke stem is een geldbedrag waard, ongeveer 5 euro, maar het kan ook meer zijn, dat ligt aan het aantal stemmers.

Wij hebben ons als vereniging aangemeld als goed doel. Wat wij vragen is om, als u bankiert bij Rabobank Utrechtse heuvelrug, lid te worden van de Rabobank en wel voor 14-10. Zoals gezegd kost het helemaal niets. Je krijgt dan als lid van de Rabobank de mogelijkheid om in de periode van 4 t/m 15 november 5 stemmen uit te brengen, maximaal 2 stemmen per goed doel naar keuze.
Graag zouden we als bestuur zien dat u dan als lid van de Rabobank 2 stemmen uitbrengen per persoon op Drumfanfare Jonathan.

Het kost geen geld, het kan ons als vereniging alleen maar geld opleveren. Dat zou een mooie bijdrage zijn voor bijvoorbeeld de nieuwe instrumenten die door het bestuur zijn besteld en waar we in het nieuwe jaar allemaal op hopen te gaan blazen.

Dus: meldt u allemaal aan en breng je stemmen uit op Jonathan.